Látogassatok el a Mátrai Bivalyrezervátumba, és tapasztaljátok meg eddig nem látott módon mindennapjainkat!

Rezervátumunk a Magyar Vizibivaly és a Parlagi Szamár  fajtafenntartó menedéke.


Szurdokpüspöki határában, a Nyugat Mátra Kapujánál, annak egyik legnagyobb fennsíkján, szabadtartásban, szinte háborítatlanul élnek állataink. 

Központunkat úgy alakítottuk ki, hogy a kicsiktől a nagyokig mindenki megtalálja a számára legélvezetesebb és legbiztonságosabb módját az állatok megismerésének, és a feltöltődésnek.


A Mátrai Bivalyrezervátumban töltött idő olyan élmény, amelyet kár lenne kihagyni, éljetek hát a lehetőséggel, várunk szeretettel!

Ilyen is lehet egy látogatás a Rezervátumban;


A Szurdokpüspökibe történő megérkezést követően a leegyeztetett találkozási ponttól gyalogosan, vagy autóval - az egyeztetettek alapján - felkísérjük központunkba, majd kóstoló variációinkból kínáljuk Vendégeinket.
Ezt követően vezetett „kalandtúra” a Rezervátumban, legelőink, állataink, és központunk bemutatása, történeti áttekintés, mindeközben interaktív beszélgetés vendégeinkkel. 
Kedvező időjárás esetén smokerben készült ínyencségeinkkel, illetve egyedi, kézműves termékeinkből összeállított uzsonnával kedveskedünk, az előre egyeztetettek alapján.

Bejelentkezés, és ajánlatkérés: matraibivaly@gmail.com

Ízelítő programkínálatunkból:

Kézműves termékeink megvásárlására, valamint előrendelésére lehetőséget biztosítunk. Megvásárlásukkal Rezervátumunkat támogatják Vendégeink.